Houten voordeur op maat

Uw voordeur is een belangrijke sfeermaker voor uw woning, ze bepalen voor een groot deel de uitstraling. Materiaal, vormgeving en kleur moeten aansluiten bij het karakter van uw huis. Een belangrijk voordeel van een houten deur is de sterk isolerende werking. Daarnaast heeft de deur een natuurlijk karakter en brengt hout de nodige mogelijkheden met zich mee. Want houten deuren zijn er in vele soorten en maten.

Timmerbedrijf de Vaan beschikt over een modern machinepark en daarom kunnen we deuren produceren in zo goed als alle stijlen en formaten. Een voordeur van een rijtjeshuis, een boerderij, of een ultramodern nieuwbouwhuis. U kiest. Wij denken mee. En onze vakmensen zorgen voor een perfect eindresultaat!

Bent u zoek naar inspiratie voor een (voor)deur? Kijk dan bijvoorbeeld eens op Pinterest. Staat uw gewenste voordeur erbij? Sla de afbeelding op en mail deze naar ons, inclusief de gewenste maten en eventuele extra opties. Wij sturen u dan een offerte.

Houten binnendeuren

Een houten deur is erg populair als voor- of buitendeur, maar hout is ook perfect geschikt voor een binnendeur. Een belangrijk voordeel van een houten deur is de isolerende werking. Daarnaast heeft de deur een natuurlijk karakter en brengt hout de nodige mogelijkheden met zich mee. Want houten deuren zijn er in vele soorten en maten. Je kunt bijvoorbeeld kiezen voor paneeldeuren, een strakke deur, dubbele deuren. We maken ook industriele binnendeuren met ranke profielen, zoals je vaak ziet bij een stalen binnendeur.

Tuindeuren en schuifpuien

Met tuindeuren of een schuifpui haal je buiten naar binnen. Je krijgt meer licht in huis en  je kunt de tuin goed betrekken bij het wonen. In tegenstelling tot een tuindeur slaat een houten schuifpui niet open, zodat er in de tuin of woonkamer geen ruimte verloren gaat. Of je voor een schuifpui of openslaande tuindeuren kiest is afhankelijk van wat je mooi vindt en welke  ruimte je hebt. Een belangrijk voordeel van een houten schuifpui of tuindeur is dat het een betere isolatiewaarde heeft dan een kunststof of aluminium schuifpui. Daarnaast  is het gemakkelijker op maat te maken. U kunt kiezen uit diverse soorten schuifpuien, zoals de enkele of dubbele schuifpui of de harmonicadeuren.

Garagedeuren en luxe staldeuren

Naast mooi, is het van belang dat een garagedeur praktisch is en van degelijke kwaliteit. De Vaan kan u zeer goed adviseren over de verschillende garagedeuren, zodat u kunt kiezen voor de deur die het best bij uw situatie past. Ook voor luxe staldeuren kunt u bij ons terecht.

Veiligheid

Wist u dat een inbreker gemiddeld 30 seconden nodig heeft om in een slechtbeveiligd huis in te breken? De meeste inbrekers stoppen met de inbraakpoging als ze na 3 minuten nog niet binnen zijn. Daarom voorzien wij al onze houten kozijnen van meerpuntsluitingen en hang- en sluitwerk dat voldoet aan de richtlijnen van het Politiekeurmerk.