Het bedrijf

Machinaal timmerbedrijf de Vaan is uw partner op het gebied van houten kozijnen, ramen en deuren. Bij ons kunt u terecht voor zowel grotere nieuwbouw- of verbouwprojecten, als het kleinere herstel- en verbouwingswerk. Alles draait om maatwerk. Timmerbedrijf de Vaan werkt veelvuldig samen met aannemers, bedrijven, maar ook particulieren behoren tot de klantenkring.

Betrouwbaar en vakkundig

Het familiebedrijf bestaat reeds 30 jaar en met deze jarenlange ervaring zijn we dé specialist in het produceren van houten kozijnen, ramen en deuren. Bij timmerbedrijf de Vaan werken we met innovatieve computergestuurde houtbewerkingsmachines, hoogwaardige kwaliteitsmaterialen en duurzame producten. Onze gespecialiseerde vakmannen dragen zorg voor kwaliteit en maatwerk. Wij produceren alle producten in eigen beheer, waardoor we 100% garant staan voor hoge kwaliteit. 

Flexibel en servicegericht

Bij timmerbedrijf de Vaan kennen we de complexiteit van de bouwsector. Een bouwplanning loopt vertraging op of verloopt juist een stukje sneller dan verwacht. We denken mee en zijn waar mogelijk een goede samenwerkingspartner. Altijd in goede samenspraak met de klant. Dit zien we ook terug in de vaak jarenlange samenwerking met een grote groep aannemers, bedrijven en vaste particuliere klanten. Daar zijn wij heel trots op! Wil je zien met wie wij samenwerken, op deze pagina vind je de referenties en reviews. Service, samenwerking en toegankelijkheid zijn belangrijke basiswaarden voor het timmerbedrijf.

Bent u op zoek naar een betrouwbaar en vakkundig timmerbedrijf in de regio? Dan bent u bij Timmerbedrijf de Vaan aan het goede adres!